Certina DS Powermatic 80: Tillitsvekkende nykommer med stil og rytme

Certina DS Powermatic 80

Certina-kolleksjonens nyeste modell er en mangefasettert, allsidig tidtaker. DS Powermatic 80, elegant og stilig, presis og tidløs, urban og retro på én gang. Den kombinerer enkelt tilsynelatende motsetninger, som gjør den perfekt til vår tids hverdag. Takket være det geniale Easy Change systemet for remmer, kan klokkens utseende endres lett for å tilpasses sinnsstemningen eller anledningen. Og det innovative Powermatic 80-urverket viser nettopp hva moderne presisjonsmekanikk har å tilby: suveren presisjon, en behagelig 80-timers gangreserve, og takket være balansefjæren fra NivachronTM, større magnetfeltmotstand.

Åpenbaringen av et nytt design

Certina DS Powermatic 80 er inspirert av den populære DS Chronograph Automatic fra 2020. Den nye 3-hands utgaven har en 40 mm-urkasse i rustfritt stål, som også kommer i finish i rosa eller gult gull PVD. Safirglasset viser frem urskiven på en optimal måte og fremkaller minner fra historiske klokker. De presist bearbeidede viserne bidrar til årgangen den representerer: Smale, klassisk blånert sekundviser og Super-LumiNova®-belagte minutt- og timeviser. De lett hvelvede urskivene er av lysende hvitt, skinnende gull eller mørk blå, grønn eller brun med raffinert finish. Remmene, som kan byttes når som helst takket være hurtigbyttesystemet, tilbyr fasjonable effekter: som moderne NATO-remmer med blå-brune striper, antrasittgrå, eller lys eller mørk brunt lakkfarget lær.

En usammenlignbar rytmesans

Akkurat som utsiden av klokken kombinerer vintagedetaljer med moderne elementer, gir innsiden en blanding av nåtid og fortid. Den raffinerte konstruksjonen av det automatiske urverket gjør den tradisjonelle urverkskunsten levende samtidig som toppmoderne teknologi anvendes. Spesielt verdt å nevne er NivachronTM-balansefjæren, som fungerer med presisjon og regelmessighet – upåvirket av magnetfelt – i opptil 80 timer etter at den fullt opptrukne klokken er lagt ned.

Det sier seg selv at som Certina-klokke har DS Powermatic 80-klokken den samme påliteligheten og robustheten som kjennetegner alle varemerkets modeller. En sentral faktor er det berømte DS-systemet, Double Security, som har levert forbedret slitestyrke siden 1960-tallet og gir den nye klokken vannmotstand på opptil 10 bar (100 meter).

Dette innlegget ble postet hos Certina. For tilgang senere kan du lagre bokmerke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.