Nyhet: Seiko Presage Sharp Edged GMT

Det kunstneriske japanske uttrykket Presage. Den internasjonale bekvemmeligheten med GMT. En perfekt kombinasjon.

I 2020 tok Presage kolleksjonen imot et nytt design som avslørte et fresht og kraftfullt uttrykk av japansk kunstnerskap. Seiko Presage Sharpe Edged kolleksjonen fanget minimalismen og finessen av tradisjonelt japansk estetikk i urskiven, og ga den en moderne vri med den skarpe og vinklede urkassen. I dag kommer det fire nye klokker med GMT-funksjon.

Seiko Presage Sharp Edged. Navnet forteller en historie.

Profilen er skarp. Linjene er kraftige. Overflatene er vinklede. Lenken er redesignet for å skape en multi-dimensjonal skarp følelse som matcher dynamikken i kassen og lugs som understreker det moderne designet. Den polerte urkassen med sine skarpe kanter står i perfekt kontrast til hairline finishen som skaper en flerdimensjonal effekt. Markørene er laget for å tillate lys til å leke på tvers av urskiven. Til og med GMT-viseren er skarpt og kraftfullt designet for å matche urkassen. Alle fire klokkene har «super-hard» belegg som beskytter både kassen og lenken mot riper.

De nye klokkene har alle «Asanoha» urskive som har blitt brukt i japansk tekstil og kunst siden Heian perioden for over tusen år siden. Urskivens skarpe geometriske mønster og rike teksturer blir synlig når lyset treffer skiven fra ulike vinkler. Hver urskive er i tradisjonelle. Japanske farger; aitetsu – indigo jern, Tokiwa-grønn, Sumi-iro – svart og Hihada-iro – en rødbrun farge fra barken av japanske trær.

Urverk 6R64. Perfekt for den internasjonale reisende.

Alle fire klokkene er drevet av et åtte slag-per-sekund GMT urverk 6R64. GMT-viseren er ulik på hver klokke for å skille seg tydelig ut fra urskiven og har, som minutt og timesviser, et LumiBrite belgg for å forsikre lesbarhet i mørke. Markørene er i to ulike farger for å skille mellom natt og dag ved et enkelt blikk. Datovisning og gangreserve er direkte på urskiven. Glasset er i safirkrystall, og med et gjennomsiktig baklokk får man også innblikk i det nydelige urverket.

Alle klokkene vil være tilgjengelig hos oss fra mai 2021.

FORHÅNDSBESTILL SHARP EDGED GMT

Dette innlegget ble postet hos Klokker. For tilgang senere kan du lagre bokmerke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.