Van Bergen kampanje

Vi har denne uken  gleden av å tilby deg -20% på de eksklusive smykkene fra Van Bergen. Smykkene er designet og håndlaget i hjertet av byen vår, på Bryggen i Bergen. Ideene blir utformet blant historie, rik kulturarv, gamle vakre bygninger og store naturopplevelser. Her er norsk design og håndverk av ypperste klasse i fokus. Van Bergen lager smykker for den norske kvinne som er opptatt av design, kreativitet og kvalitetsprodukter.

Hos Van Bergen Design jobber noen av landets fremste smykkedesignere, juvelfattere og gullsmeder med høyt faglig nivå. Kolleksjonen består av lekre smykker i gull og sølv, besatt med diamanter og andre edelstener.

Van Bergen er spesielt kjent for sine kreative og vakre smykkelåser med tilhørende kjeder, og hver serie har et tema. Tilbehør finnes i form av ørepynt, armbånd og ringer. Låsene kan kombineres med alle våre kjeder i sølv, gull, stål, sten eller gummi. Sett sammen lange eller korte kjeder i forskjellige materialer og skap spennende kombinasjoner til forskjellig bruk

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til den eksklusive rabattkoden.

Tilbudet gjelder 7.-13.desember på nett og i butikk.

Se produktene fra Van bergen

UTVLAGTE NYHETER