Dette er Baume & Mercier

Baume & Mercier er et av de eldste sveitsiske klokkemerkene. Grunnlagt i 1830 av brødrene Louis-Victor og Célestin Baume i Jura-fjellene i Sveits. Selskapet ble kjent for å produsere høykvalitetsklokker med innovative funksjoner og design. I 1918 slo urmaker William Baume seg sammen med designer Paul Mercier, og Baume & Mercier ble etablert som merkenavn.

I mer enn 190 år har de håndlagde urene satt spor etter seg. Både gjennom sine presise og bestandige urverk, men også ved å representere design som treffer tidsånden.

Baumatic manufaktur urverket Baume & Mercier lanserte i 2018 var oppsiktsvekkende. Med hele 120 timer, altså 5 dagers, gangreserve, nøyaktighet 4/+6 sekunder per dag og antimagnetisk opptil 1500 Gauss er det uvanlig sterk kombinasjon, spesielt i prisklassen til Baume & Mercier. Ved å registrere seg på Baume & Mercier sin hjemmeside aktiviseres åtte års garanti for alle modeller med Baumatic urverk.

Riviera modellen som ble relansert i 2021, er fremdeles basert på originaldesignet fra 1973 signert Jean-Claude Gueit. Dette er altså ingen etterligning av noen annen berømt modell. Fortsatt tro mot originalen er den tolvkantede kassen blitt noe modernisert og tilgjengelig i flere størrelser. Kjernedesignet er fortsatt lett gjenkjennelig. Noe av det som gjør Riviera-modellen så anvendelige, er at den har hurtigkobling for å skifte mellom lenke og ulike remmer. Det tar bare sekunder å bytte, uten bruk av verktøy.

Quality, reliability and performance trenger ingen oversettelse. Du skjønner det når du har det på hånden.

Baume & Mercier inngår i Richemont gruppen, en av verdens ledende luksusvaregrupper sammen med blant annet A. Lange & Söhne, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Piaget, Roger Dubuis, Vacheron Constantin og Montblanc.