Våre butikker

Protid J. Gjertsen

Gjertsen Ur startet sin virksomhet i Bergen sentrum i 1979. Johnny Gjertsen, grunnlegger og fagurmaker siden 1965, etablerte Gjertsen Ur i Veiten. I 1994 flyttet urmakeren til Galleriet. Butikken drives i dag av Urmaker Gerhard Gjertsen. Vi setter service og kvalitet høyt, og våre kompetente ansatte hjelper deg gledelig med kunnskap til valg av ditt neste ur. Butikken har eget verksted hvor vi foretar alt fra småreperasjoner til større overhalinger. Vi fører kjente merker som Zenith , Tag Heuer, Baume & Mercier, Longines, Raymond Weil, Rado, Bruvik, Victorinox, Certina, Tissot, Seiko og Garmin.

J. Gjertsen Gull

I 2001 utvidet vi forretningen med en egen gullsmedbutikk i Galleriet. Butikken har fagutdannede gullsmeder. Vi har et stort utvalg av gull, sølv og diamanter, samt et bredt utvalg av forlovelsesringer, dåpsgaver og bunadssølv. I butikken finner man kjente merkevarer som Van Bergen, Julie Sandlau, BJØRG, Thomas Sabo og Ti Sento med flere. Gullsmeden hjelper med reparasjon av dine smykker, refatte allianseringer, tre om perlekjeder og gravering av produkter kjøpt hos oss. Taksering av smykker er også mulig. God rådgivning og produktkunnskap er hva vi står for, og vi sørger for at kunden alltid er i fokus.

Nøye utvalgte merkevarer

I våre forretninger finner du et bredt utvalg av kvalitets- og luksusvaremerker med lang historie, like aktuelle i dag som i morgen. Nøye utvalgt av fagfolk med erfaring utover det vanlige.

Våre merker

Våre favoritter

Den naturlige markedsplassen for å finne de seneste klokke- og smykketrendene.

Nettbutikk