Raymond Weil Genève – sveitsisk særpreg på sitt lekreste

Brorparten av 70-tallet var unnagjort. Klokkeindustrien hadde sett bedre tider og slet i motbakke.
Likefullt var det akkurat der og da Raymond Weil bestemte seg for å realisere visjonen sin: Klokkekunstneren fra Genève ville skape klokker som skulle bringe en ny dimensjon til urmakerindustrien.
Og han så seg aldri tilbake.

Raymond Weil – den sagnomsuste sveitser

Weils klokker ble ganske umiddelbart møtt med stor begeistring, både blant konsumenter og eksperter.
Han vant fort fedrelandet over – deretter skuet Raymond Weil lystig utover resten av Europa og verden for øvrig.
Gjennom årenes løp har klokkeprodusenten vokst seg inn i klokkehimmelen er i dag et av flaggskipene i den anerkjente og ærverdige sveitsiske klokkeindustrien.
Også her i Norge har Raymond Weil-klokkene blitt skjenket en anerkjent hedersplass.

Urmaker Gjertsen forhandler av Raymond Weil Genève. Ta gjerne turen innom Torgallmenningen 8 i Bergen sentrum og ta din fremtidige Raymond Weil klokke nærmere i ettersyn.

KOLLEKSJONER

FREELANCER

En kolleksjon som så dagens lys i 2007. Hensikten med klokkene var å hedre den bolde mannen som evner å ta skjebnen i egne hender. Klokkene rommer en forskende blanding av ur med urbant og mekanisk preg.Freelancer-klokkene blander det klassiske og beskjedne, og besitter et behersket og uforlignelig design.

opplev kolleksjonen

Maestro

Lansert i 2010. Maestro-kolleksjonen anskueliggjør på mesterlig vis hvordan enhver Raymond Weil klokke er skapt gjennom fokus på kvalitet.  Designet hyller den klassisk musikk-verdenen som ledes an av en stor personlighet, komponist eller dirigent. Dette er en klokkesamling som forbinder upåklagelig stil med nytenking. Den rommer også noen av de beste tekniske komplikasjonene i den sveitsiske urmakertradisjonen.

opplev kolleksjonen

Tango

Det logger litt i navnet; Tangokolleksjonen synligjør den lidenskapen Raymond Weil har for å skape klokker av estetisk, designmessig og rytmisk perfeksjon.
Tango-kolleksjonen bærer en særegen stil med en finurlig likevekt mellom dimensjonene.
Grunnet sin spesielle signaturramme og seks forseggjorte skruer har den et særegent og tiltalende ytre.

opplev kolleksjonen

Toccata

Den fikse og eviglevende kolleksjonen som hyller den kunstnerånden bak merkevarens DNA. Toccata hevder Raymond Weils sveitsiske urmakeri samtidig som den fremmer hans aktelse for familiekonsernets flotte tradisjoner.

opplev kolleksjonen