What is time?
The never ending quest.
The passion at the heart and soul,
driving every Takumi at Grand Seiko.

There is a spirituality of time to be discovered.
Uniquely Japanese
and revered throughout history.

THE NATURE OF TIME
Celebrating the Japanese spirituality of time
brought to life with the pride and spirit of Takumi.

Made by hand for those who value perfection.

En Grand Seiko kjennetegnes som elegant, tidløs og er en definisjon på kvalitet og eksklusivitet. Uansett om det er en klassisk, sporty eller tradisjonell klokke; Grand Seiko står for like høye standarder av presisjon, holdbarhet og lesbarhet i hver enkelt modell.

HISTORIE

Siden starten har Grand Seiko sitt oppdrag vært å designe de mest avanserte og praktiske klokkene i verden, og i 1960 ble den første Grand Seiko klokken introdusert i Japan.

Opplev Grand Seiko hos Urmaker J. Gjertsen.

URVERK

Tre urverk i hjertet av Grand Seiko

9S Mechanical

Et enestående mekanisk urverk der Grand Seiko kombinerer det fremste innen mikroteknikk med et utrolig detaljnivå.

9F Quartz

Det ultimate Quartz urverket, laget for hånd av Grand Seiko. Kaliber 9F setter en ny standard for Quartzverkt med forbedret nøyaktighet og holdbarhet.

9R Spring Drive

Spring Drive er en unik teknologi fra Grand Seiko. Den generer energi som en vanlig mekanisk klokke, men kombinerer dette med en elektronisk regulator for å levere en nøyaktighet som ingen mekanisk klokke kan matche.

Se alle modeller

MANUFACTURE

Alle Grand Seiko klokker er håndlagde i Japan og er designet med tre hjerter: Mekanisk, quartz og deres unike Spring Drive.

HISTORIE

Siden starten har Grand Seiko sitt oppdrag vært å designe de mest avanserte og praktiske klokkene i verden, og i 1960 ble den første Grand Seiko klokken introdusert i Japan.

DESIGN

Med krevende standard av ingeniørkunst og Zaratsu-håndpolering gir det et resultat av en speil-lignende flate på klokkens kasse og enhver detalj i klokken har en mening. Grand Seiko er perfeksjon i hver minste detalj.