Certina DS Action Sea Turtle Conservancy

I 2021 lanserte den sveitsiske urprodusenten Certina en ny, skreddersydd spesialmodell som er dedisert til partnerskapet med Sea Turtle Conservancy (STC). Årets DS Action Diver Sea Turtle Conservancy er et stilfullt dykkerur med antimagnetisk NivachronTM-balansefjær og STC-logo på baksiden av urkassen. Både armbåndsuret og innpakningen er tilegnet gode formål: For første gang hos Certina er esken laget helt av bærekraftige materialer.

Dette dedikerte – og ekstremt stilige – dykkeruret oppfyller alle kravene i ISO-standarden 6425, og er vanntett til 300 meter. Den nye STC-utgaven viser sin perfekte kombinasjon av form og funksjon gjennom den beskyttede skrukronen på urkassen i rustfritt stål med en diameter på 38 mm, samt enveis roterende bezelring i mørkeblå aluminium med gullfarget dykkerskala. Viserne har matchende gullfarge, og timemarkørene har rikelig med Super-LumiNova®-belegg som kontrasterer med den mørkeblå urskiven med dekorativ sunray-finish.

Skrulokket på baksiden av urkassen er utsmykket med en preget Sea Turtle Conservancy-logo. Hjertet av klokken er et moderne Powermatic-urverk med en gangreserve på opptil 80 timer og en innovativ NivachronTM-balansefjær. Dette avanserte materialet påvirkes ikke av magnetfelt, og gir pålitelig nøyaktighet i alle situasjoner. Uret er utstyrt med en lenke i rustfritt stål med gullfarget PVD-belegg av høy kvalitet, og har foldespenne med integrert dykkerforlengelse.

Urets innpakning er moderne og bærekraftig. Certina har for første gang brukt utelukkende resirkulerbare materialer i selve esken, samt økologisk bomull og resirkulert polyester i puten. Dette miljøhensynet passer perfekt til STC, som siden 1959 har arbeidet for å bevare havskilpaddenes naturlige miljø. Certinas DS-konsept (Double Security) har tradisjonelt vært forbundet med skilpaddesymbolet, og urprodusenten har støttet STCs arbeid siden 2017. Sammen har urmerket og STC-organisasjonen jobbet med proaktiv beskyttelse av den truede arten.

Bestill Certina DS Action Sea Turtle Conservancy

Alle DS Action modeller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *