En oppdatert Certina DS-8 Chronograph Moon Phase

Dagene blir kortere, og månen regjerer i nattehimmelen med enda større styrke og klarhet. Men månen er hos oss selv når vi ikke kan se den. Og nå har Certina fanget opp fascinasjonen med jordens mystiske satellitt med en klokke som på en smart måte kombinerer en månefase og en kronograf: Den nye DS-8 Chronograph Moon Phase fremstiller sine forskjellige visninger med stor klarhet og transparens. Et friskt utseende for vår konstante himmelske ledsager og en vidunderlig mulighet for Certina å vise presisjonen til PrecidriveTM-kvartsurverket: Alle modeller er offisielt sertifisert som COSC-kronometre.

Tidsmåling og månefaser med et blikk

Kronografen og månefasen gir hverdagsfunksjoner – og er samtidig virkelige blikkfang. I den nye DS-8-modellen presenteres disse komplekse funksjonene tydelig i et harmonisk og attraktivt design. Sammen med stoppsekundene i midten har klokken en integrert 12-timers og 60-minutters kronografteller på kl. 2, og en liten sekundviser på kl. 6. Kl. 10 vandrer månen langs banen sin over en intrikat tegnet stjernehimmel. Et datovindu på kl. 4, både diskret og nyttig, fullfører oppsettet.

Metalliske og mørke toner

Den runde 42mm-kassen av rustfritt stål gir stilige finesser med satengbørstede og polerte områder. En mørk blå urskive med Sunburst-finish gir et ekstra elegant og rent design. Urskiver finnes også i mørk brun, svart eller sølvnyansert utgave. Omfattende Super-LumiNova®-belegg på de elegante arabiske tallene og indeksene i tillegg til time- og minuttviserne sørger for utmerket leselighet selv i mørket. En skinnrem av svart kalveskinn med krokodilleskinnpreging supplerer utseendet. En mørk brun rem eller komfortabel lenke av fem rader med rustfritt stål er også tilgjengelige.

Like usvikelig som månen

Inne i den nye Certina DS-8 Chronograph Moon Phase finnes et avansert PrecidriveTM-urverk av kvarts, hvis presisjon den uavhengige sveitsiske testinstansen COSC har sertifisert som kronometerkvalitet. Det er godt beskyttet – opptil et trykk på 10 bar – med DS Double Security-systemet, som [også] inkluderer et ripebestandig, antireflekterende safirglass.

Bestill Certina DS-8 Chronograph Moon Phase

Alle Certina klokker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *