TEST5678

Certina DS Action Powermatic 80 43MM: Ny start for en vinnertype

Det 21. århundre stiller store krav til en klokke. Kvalitetsklokker må i dag overbevise både når det gjelder stil, motstandskraft og presisjon. Med den nyeste utgaven av den populære DS Action Diver melder den sveitsiske klokkeprodusenten Certina på en klokke med vinnerkvaliteter på alle disse områdene, i denne konkurransen. Dykkerklokken med en diameter på 43 mm har et tidløst elegant design, den er vanntett ned til 300 meter og har et avansert automatisk kaliber med antimagnetisk spiralfjær.

Stil: The New Black

DS Action Diver i 43 mm kasse i rustfritt stål er en av publikumsfavorittene i Certina-kolleksjonen. Merket presenterer dermed en oppdatert versjon som er tro mot karakteren til bestselgeren, men med enkelte nye, lekre detaljer. Bezelringen som kan dreies i én retning er derfor i polert svart keramikk, som er kjent for sin ripefasthet. Tallskiven i matchende farge prydes av godt synlige visere og markeringer, som med det generøse Super-LumiNova®-belegget er lette å se også i mørket. Klokken har lenke i rustfritt stål med integrert dykkerforlengelse. Alternativt kan den fås i seks varianter i blått, grønt, i titan eller tofarget.

Motstandsdyktighet: I sitt rette element både til lands og til vanns

En klokke som brukes daglig og i alle situasjoner bør ikke bare se bra ut, den bør også takle alle forhold. Disse kravene oppfyller DS Action Diver med glans. Med en beskyttet skrukrone og fastskrudd baklokk er den vanntett ned til 300 meter. Den oppfyller kravene til dykkerklokker i ISO-standarden 6425 suverent. Det ripefaste safirglasset er en del av DS-konseptet, dobbel sikkerhet, som har sørget for maksimal motstandskraft hos Certina siden 1959.

Presisjon: Et helt spesielt kaliber

I god sveitsisk tradisjon sørger det automatiske Powermatic-kaliberet til DS Action Diver for presisjon man kan stole på. Det særdeles effektive mekaniske urverket sørger for en gangreserve på opptil 80 timer. NivachronTM-spiralfjæren påvirkes ikke av magnetfeltene som i dag finnes overalt. Dermed slår hjertet utrettelig i den gamle, kjente rytmen: tidens puls.

Certina DS Action Diver Powermatic 80 43mm modellene med bezelring i keramikk og NivachronTM-spiralfjær er tilgjengelig hos oss fra februar 2022.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *